FERIE I SKAGEN

  Udgang til haven Paeretrae i blomst Terrassehjørne

      Billeder set fra havesiden 

Lejligheden ligger i forlængelse af ejers bolig, men har egen indgang. Den indeholder stue med dobbelt sovesofa med springmadras,  køkken med nye hvidevarer, 2 sovehemse og 2 toiletter. Lejligheden er om- og nybygget i 2002 . De 2 sovehemse ligger adskilt; den ene med 2 enkeltsenge er over køkkenet, den anden med ¾ seng er over stuen, og da der er badeværelse med bruser til begge soverum, må lejligheden siges at være velegnet til eksempelvis 2 par. Lejligheden er ikke egnet til gangbesværede på grund af sovehemsene; men det skal dog tilføjes, at det er en ganske god sovesofa, der forefindes i stuen.

Lejligheden er røgfri.

  Køkken Køkken2 Køkken3

Et lyst og dejligt køkken

Hvis der nu skulle være EM, VM eller DM i et eller andet, kan vi berolige med, at der er TV og dvd i stuen og TV på hemsen over køkkenet. Desuden er der en radio/cd-afspiller.

  Stue+tv Stue4  

Stue med tv

Vi gør opmærksom på, at vi i køkkenet har vores vaskemaskine og tørretumbler. Det plejer ikke at genere vores gæster, da vi selvfølgelig bruger det med omtanke.

Til lejligheden hører en dejlig terrasse, hvor der er plads til at sidde ude og spise morgenmad og frokost - eller hvad med at grille fisk til aftensmaden? Grillen er der, og måske kan vi  være behjælpelige med at skaffe fisken.

Vi har plads til i hvert fald en ekstra bil i vores indkørsel, og kommer I i to biler, plejer vi også at kunne finde en plads til den anden. Vi vil dog anbefale jer at  leje  en cykel i stedet for at køre rundt i bil. I er nemlig så tæt på alting, at det er lettere at komme rundt ved at træde i pedalerne.

Tilbage til forsiden