Skagen i sol, blæst og regn

      

Skagen har jo ofte godt vejr, selv om det er elendigt andre steder i landet. Vi har nu også regn heroppe, og som de fleste ved, kan det blæse en del ind imellem. Det rigtigt gode ved Skagen er så, at der er så meget andet, man kan gøre, hvis vejret nu ikke lige er til at slikke sol eller bade. Stranden er stadigvæk indbydende. Man skal bare have andet end bikini på. En tur på havnen er altid interessant, og så er der jo alle museerne og gallerierne. Råbjerg Mile bør man give sig tid til opleve og Den tilsandede kirke skal jo ses. Og Grenen – ja, den er faktisk mest interessant, når det blæser, så man rigtig kan se de to have mødes.

Vi anbefaler altid Skagen By- og Egnsmuseum, som giver et usædvanligt godt og  bredt billede af, at Skagen i høj grad var og er andet end kunstnernes by. 

På stranden kan man  bygge strandslotte, lave floder og havne med fine og mærkelige sten, som man finder alle vegne. Man kan gemme sig i klitten, soppe i vandkanten eller bade i det friske Skagerrak eller det lidt blidere Kattegat.


      

Tilbage til forsiden